Возот Скопје-Битола вчера стоел во место 3 часа кај Кисела Вода поради прегазен човек

0
58

Наместо да стигне во Битола вчерашниот воз не ни излегол од Скопје. Имено како што пренесува ТВ21 поради прегазен човек возот стоел во место повеќе од 3 часа на излез од населбата 11 Октомври на надвозник, а причината била прегазен човек.

Во текот на денешниот ден се очекуваат детали во врска со настанот.