(Видео)Град со големина на тупаница направи пустош во романски град

0
195

 

Во градот Залау во Романија паѓаше град со големина на јајце, а во некои области дури и со големина на тупаница.

Градот паѓаше околу 5 минути при што уништи многу автомобили, а улиците беа прекриени со слој од мраз. Подолу на видеото погледнето што остави градот зад себе