понеделник, април 6, 2020

ВЕСТИ

РЕГИОН

Во Србија слетаа 11 руски авиони со медицинска помош и 87...

На воениот аеродромот Батајница, во близина на Белград, утринава слета единаесетиот авион со медицинска опрема, техника и заштитна опрема, кои, според договорот на српскиот...

СВЕТ

Во Њујорка за прв пат помал број починати од претходниот ден

Во моментов има 122.031 заразени со коронавируси во оваа држава, што е десет проценти од вкупно заразените во светот. Загинале вкупно 4159 лица. Коронавирусот се...

Стареењето на насeлението главна причина за недостиг на работна сила

Населението во светски рамки постојано старее. Прогнозите на Обединетите нации се дека до 2050 година едно од шест лица ќе биде над 65 години,...

„Алкалоид“ забележал позитивни финансиски резултати минатата година

„Алкалоид“ забележал раст на консолидираните продажби за 13 проценти и раст на консолидираната нето добивка од 18 проценти минатата година. Инвестициите биле во износ...

СПОРТ

Casa Leone

- Advertisement - Casa Leone

Hotel Scardus

- Advertisement -

КОЛУМНИ

КУЛТУРА

ЗДРАВЈЕ

ЗАБАВА