(Видео) новите банкноти од 100 и 200 евра издржуваат печење, пеглање, перење.

0
182

Новите банкноти од 100 и 200 евра кои ќе бидат пуштени во оптек на 28 месецов се едни од најиздржливите. Нив можете да ги печете пеглате, перете и ќе останат исти како нови. Подолу на видеото сето ова го има демонстрирано. Погледнетето го видеото и уверете се колку се издржливи новите банкноти.

https://youtu.be/5mCVOAXLg00