Во Тетово исчезна шестгодишно дете

0

Родител од Прилеп во претпладневните часови на 20 мај во полиција пријавил дека неговиот шестгодишен син се изгубил во Тетово.

Според пријавата, на детето му била изгубена трага на 18 мај околу 20:00 часот, кога си играло на детско игралиште во забавниот парк на Спортскиот центар во Тетово.