Вучиќ: Не постои амбасадор или политичар кој може да ми лупне на врата или да ја отвора со нога

0
287

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ денеска во Скопје истакна дека Србија е невависна, слободна земја и за разлика од минатите времиња и дека никој не се осудува на претседателот да му издава и наредби.

Горд сум што водам ваква земја.Не постои светски амбасадор или политичат кој може да ми лупне на врата или да ја отвора со нога како што некогаш го правеа-нагласува Вучиќ.