Девојка се фрли од мост во Скопје

0
269

32 годишна жена околу 18 часот се фрлила од железничкиот надвозник на булевар „3-та Македонска Бригада“ во близина на Стара Амбуланта Пролет, дознава Centar.mk

Со возило на Брза помош е пренесена во Ургентен Центар, и e  нaдвор oд живoтнa oпacнocт.