„Метлата на Заев започна од Гостивар, денеска се поставени нови присилни директори по училиштата, по 6 пат“

0
218

„Метлата на Заев, започна од Гостивар, денеска се поставени нови присилни директори по училиштата, по 6 пат се менуваат директорите во училиштата во нашата општина за 18 месеци. #ПродолжувамеИсто“, напиша на Фејсбук, Арбен Таравари.