Николоски: Битолчани ја казнија неспособноста на локалната и централната власт

0
187

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски вечерва е во Битола на состанок со партиските тела на општинскиот комитет.

Битолчани ја казнија неспособноста на локалната и централната власт и одлучија да гласаат за правда. Битола ја одбра страната на правдата. Заедно продолжуваме до конечна победа, победа за поубава, економски силна, просперитетна и честита Македонија! Благодарам Битола!, порача Николоски