Објавувачот на „бомби“ со порака до Ахмети: „Твојот човек да се држи подалеку од моето семјство“

0
248

Eл Чека e псевдоним на човекот кој деновиве објавува „бомби“ претежно за функционери од ДУИ.

Тој е по потекло од Кичево. Во една од објавите му порачува на лидерот на ДУИ, Али Ахмети да се држат на страна од неговото семјство.

„Да му кажеш на твојот човек да се држи подалеку од моето семјство, нема што да зборува со нив, ако почнете со закани спремајте се за бегање” – вели во својот фесјбук статус Ел Чека.