СЕЛА: би поддржал Закон за СЈО кој нема за цел да амнестира некого

0
177

Јас би поддржал Закон кој нема за цел да амнестира некого, туку има за цел постепено да ги гради правото и правната држава.

Нема да поддржам Закон кој се крои за да се заштитат големи политички мечки во државава, вели Зијадин Села, претседател на Алијансата за Албанците во неделното интервју на Радио Слободна Европа.