Талат Џафери ги покажува своите способности во брзи рефлекси

0
311

 

Се појави видое на кое се гледа како претседателот на собранието Талат Џафери во едно шоу на Албанска телевизија ги покажува своите способности во брзи рефлекси. Талат не се откажува од играта му вели на водителот ајде продолжи.

 

https://www.facebook.com/renoituloveR/videos/397308184207644/?t=6