Eл Чека со нови „бомби“: Или ќе бидат затворени сите криминалци на ДУИ, или Заев ќе падне

0
190

Лицето кое на Фејсбук профилот Ел Чека постираше неколку ауди-разговори кои се однесуват на ДУИ продолжи да објавува нови „бомби“, па во иминативе десет часа постираше десетина нелеглно прислушувани разговори. За истите пак тврди дека му ги дале Сами Укшини и другит осуденици од „„Диво Насеље“. Тој на ДУИ им порачува дека ќе продолжи со исто темпо

-Сега, криминализираните и неуки политичари Али Ахмети, Муса Џафери, Беќир Хасани и многу други ќе ја разберат мојата посветеност на ова прашање. Ќе ги публикувам датотеките и снимките што ги имам, и во консултација со мојот адвокат ќе ги испратам до ЦИА и Американската амбасада во Скопје. Во МВ, или ќе бидат затворени за криминалци, или Заеви ќе падне!, пишува Ел Чека.