Гужви на „Богородица“, за излез се чека безмалку еден час

0
174

На граничниот премин „Богородица“, кон Грција, уште од синоќа има колони возила поради продолжениот викенд.

Од граничната служба наведуваат дека во овие моменти за поминување на границата се чека од 40 до 50 минути.