Диви свињи по белградските улици

0
223

Поради дождовите и надојдените води во околината на Белград, диви свињи најдоа свое прибежиште во урбаните населби во Белград. Погледнете го видеото

 

https://youtu.be/kpoNAFVGs94?t=6