Заев – Пензиите ќе растат

0
189

 

Пред пензионерите на Републичката ревија на песни, музика и игри 2019-та се обрати премиерот Зоран Заев. Тој најави раст на пензииите. Пензионерите главно задоволни од пензиите, но сметаат дека има и други проблеми кои треба да се решаваат. Погледнето го видеото од Канал 5.

https://youtu.be/sf1RQ9S1cu8?t=18