Замир Мехмети ќе го советува Љупчо Николовски

0
219

Замир Мехмети од Шарената револуција и брат на експратеничката на ДУИ, Ермира Мехмети вчера на Фејсбук сподели дека станал советник на Љупчо Николовски, новиот генерален секретар на СДСМ.

Со задоволство ја прифатив поканата од генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски, да се вклучам како советник во неговиот тим кој ќе има задача да го подобри функционирањето и да придонесе за отварање и демократизација на партијата и на општеството во целост“, напиша Мехмети.