Име Вести Македонија Мицкоски: Промена на полот, не со пари на граѓаните бидејќи тоа е...

Мицкоски: Промена на полот, не со пари на граѓаните бидејќи тоа е право на избор, а лекувањето на болест е нужност

0
223

-Промената на полот е право на избор, а лекувањето на болест е нужност. Правото на живот е поголемо и поважно од се друго. Промена на полот, не со пари на граѓаните, пишува Мицкоски на Фејсбук.