Најавен протест пред ДУИ

0
221

 

Утре на 24 јуни, понеделник, во 12 часот, пред седиштето на ДУИ ќе се одржи протест против челниците на оваа политичка партија. Како причина за протестите се наведуваат бомбите на Ел Чека и случајот на Алмир.