Османи: Нема загриженост во ДУИ за бомбите на Ел Чека

0
177

Нема загриженост во ДУИ по серијата објавени бомби на социјалните мрежи. Партискиот портпарол вели дека во Мала Речица се на став дека тоа е работа на институциите и оставаат тие да ја завршат својата работа

Во пресрет на најавената метла на премиерот Заев, Османи вели дека во тек се разговори на лидерско ниво и дека во ДУИ се подготвени да дадат придонес во како што вели Новото владино поглавје

И додека власта го бара својот нов фокус, на социјалните мрежи секојдневно се појавуваат нови телефонски разговори на кои се слушаат гласови на високи функционери на ДУИ. Извесен Ел Чека секојдневно и се заканува на власта дека ќе продолжи со објавување на снимките се додека не почне меѓународна истрага за терористичкиот напад во Диво Насље./ Извор Сител/

https://youtu.be/hdmbBQS08qE?t=4