По оставката на Мемеди, следна на листата е Арта Точи

0
204

Откако Собранието ќе ја конcтатира оставката на Весел Мемеди, следна на листата за пратеници е Арта Точи од Алијанса за Албанците. Арта Точи во времето кога Алијансата за Албанците беше дел од владината коалиција и ја вршеше функцијата заменик-министер за надворешни работи.