Боки 13 доби притвор и и рече на обвинителката дека лаже

0
171

Бојан Јовановски доби притвор,  и ја обвини обвинителката Вилма Рускоска дека лаже, која веднаш по одредувањето на притворот даваше изјава со некои детали од истрагата. Додека таа зборуваше Боки 13 беше изведен од судот и требаше да помине токму покрај Рускоска.

„Се извинувам додека зборувате лаги што ве прекинувам“, рече тој