Ване Цветанов: Ќе дадам максимум од себе, да ја оправдам довербата што ми ја даде Зоран Заев

0
175

Ване Цветанов му се заблагодари на премиерот Зоран Заев откако го именува за в.д. претседател на Совет за унапредување и надзор на ревизијата од страна на Владата.

„Благодарност за дадената доверба од страна на Премиерот Зоран Заев. Ќе дадам максимум од себе, да ја оправдам довербата и професионално да одгововорам на овој предизвик, кој што е чест за мене.“, напиша Цветанов доцна синоќа на својот профил на Фејсбук.