Водителка на CBS се сокри под маса додека читаше вести, земјотресот ја преплаши

0
196

Презентерка на американска телевизија мрежа CBS, за време на програма во живо, извештајот за земјотресот го завршила така што се сокрила под маса. Подолу е видеото