Име Вести Македонија Ел чека пушти нова „бомба“ за братот на Али Ахмети и за...

Ел чека пушти нова „бомба“ за братот на Али Ахмети и за Муса Џафери

0
220

Нова аудио „бомба“, на Ел Чека во која, наводно се слушаат гласовите на Фекри Ахмети, братот на Али Ахмети и Муса Џафери, поранешен функционер од ДУИ.

 

Тие, според објавениот телефонски разговор зборуваат за тендер кој се однесува на ТЕЦ Осломеј, а се споменува и градоначалникот на Кичево Фатмир Дехари.

Вака тече дел од разговорот

– Како си господине Џафери.

– Добро сум. Ти?

– Те барам за Комисијава во ТЕЦ Осломеј, за тендерот…За Комисијата која одлучува за ТЕЦ, таму не треба да изгубиме..