Заев нема ништо против новиот автопат да се вика „Гоце Делчев“

0
179

 

Премиерот Заев истакна нема ништо против името на автопатот Миладиновци-Штип да остане „Гоце Делчев“ одлука која е донесена од претходната власт. Тој истакна дека не е запознаен со таквата одлука, но истата ќе ја почитува.

-Ако е така така ќе остане.Нема потреба од промена. Ако има завршено веќе процедури околу именувањето на патот одлично-изјави премиерот Зоран Заев.