(Видео)Четири тигри растргнаа скротител пред настап во циркус, кој потоа им подлегнал на повредите

0
157

Скротителот вежбал точка , кога еден од тигрите го соборил. Потоа му се нафрлиле и другите тројца и го распарчиле.

Според италијанските медиуми , тигрите потоа си играле со деловите на телото на Вебер , на ужас на вработените од Итната помош.

Соработниците на Вебер се обиделе да ги растераат тигрите , но безуспешно.Тој потоа им подлегнал на повредите

https://youtu.be/wND-KNC6a9g?t=1