Едногласно е донесена одлука за започнување постапка за разрешување на Јанева

0
150

Советот на јавните обвинители на денешната седница едногласно донесе одлука да отпочне постапка за разрешување на шефицата на СЈО, во оставка Катица Јанева,
изјави претседателот на ова тело, Коле Штерјев.

“Советот едногласно одлучи да започне постапка за разрешување на Катица Јанева”, рече Штерјев.