Српски Курир: Боки 13 во полиција кажал дека ако го убијат, доказите против Заев се кај неговата мајка

0
137

Насловна страница на српски Курир пренесува што наводно кажал Бојан Јовановски во полиција кога бил уапсен.

-Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка. Ако ме обесите и се обидете тоа да го прикажете како самоубиство, ако овде ме тепате, ме мачите, застрашувате, убаво сега ви кажувам, да не биде дека не сте знаеле, никој нема да биде поштеден, рекол во полиција според извори на српски Курир Боки 13