ВИДЕО: Амди ја вери внука му во Александар Палас

0
155

Во хотелот Александар Палас пратеникот Амди Бајрам организираше забава по повод веридбата на негоцата внука.

На забавата има многу гости,  настапуваат Џеј и Драган Коич – Кеба.