(ВИДЕО) Во Сараево пронајдена бомба тешка половина тон, цел кварт пред евакуација

0
219

Опасна авионска бомба, тешка 500 килограми, од времето на Втората светска војна, денеска е пронајдена во градилиште во Сараево, на местото на некогашната фабрика „Жица“.