Ленче и Фатиме на прославата во парк: Денеска славиме, од вторник за СЈО

0
169

Обвинителките од СЈО, Фатиме Фетаи и Ленче Ристовска денеска присуствуваа на прославата во градскиот парк во Скопје по повод Денот на независноста.

Како што рекоа, добиле покана од Владата како претставници од СЈО и затоа се присутни, но за СЈО не сакаа да коментираат, кратко рекоа „денеска славиме, од вторник за СЈО“.