Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

0
174

Голема полициска акција синоќа беше  спроведена во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани.Во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.