Рамковски на став: А1 ќе се појави тогаш кога ќе посака народот ( Видео интервју со Рамковски)

0
139

По 8 години затвор и 2 години на слобода, Велија Рамковски, сопственик на А1 ТВ, во интервју за НОВА, за првпат одлучи да зборува пред камерата на НОВА ТВ. Во интервјуто за деновите во затвор, за семејните драми, но и многу актуелното прашање деновиве – ќе се реактивира ли затворената А1 ТВ.