Сител интервју: Телекомуникацискиот оператор А1 ќе донесе нови понуди, повеќе интернет, подобра мрежа

0
136

Нови понуди за корисниците, повеќе интернет, подобра мрежа и брендиран смартфон. Ова се дел од придобивките за корисниците со ребрендирањето на телекомуникацискиот оператор А1.