ФОТО: Автомобил влета во Охридското Езеро

0
117

 

Автомобил вчера вечерта завршил во водите на Охридското Езеро.

Настанот се случил на Кеј Македонија.

-Бесплатен Паркинг во Охрид – стои во опис на фотографијата објавена на Твитер.