АЛЕКСАНДАР ВУЧИЌ доби ПОДАРОК албански речник од новинарот ИДРО СЕФЕРИ

0
142

„На неговата Екселенција, Претесдателот Александар Вучиќ му го подарувам мојот личен речник за да се разбираме подробро во иднина, за разлика од тоа што беше случај во минатото“, пишува Сефери во посветата за речникот кој му го подари за време на интервјуто што го реализираше со српскиот престедател.