Американци чувале три деца заедно со 245 животни во куќа од хорор филм (ВИДЕО)

0
151

При контролата , откако добиле пријава за можно лошо постапување кон малолетни лица, полицијата наишла на три занемарени деца , кои живееле заедно со 245 животни. Полицијата објави фотографии на својата фејсбук страница на која се гледа дека ниту децата , ниту животните не биле правилно згрижени.

Во куќата наишле на мртов заморец во кафез, скапана храна , измет и отпадоци од животните.

Мелиса Хамилтон, Грег Нелсон и Сузан Нелсон се соочуваат со обвиненија по три точки за злоупотреба на деца и 66 точки за суровост кон животните. Социјалните служби ги преместиле малолетните деца, на возраст од 8, 9 и 10 години, а потоа ги предале на одговорен член на семејството, а животните биле однесени во засолниште за животни Едгетер.

Семејството имало четири кучиња, две мачки, десет заморчиња, 12 зајаци, четири хрчаци, десет златни качувачи, 14 птици, гекони, желка, еж, седум брадати агами, леопард, 95 глувци и 83 стаорци во куќата.

Фотографиите направени од полицијата покажуваат измет на подот во спалната соба и валкани душеци, валкан фрижидер со расипана храна и расфрлано сено и кафези низ целата куќа.