Без вода денеска корисниците на неколку улици во Центар

0
171

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ингрормираат дека денеска 01.10.2019 (вторник), поради уличен дефект од Ф 80 мм на улицата „9-ти Мај“ бр.17, без водоснабдување од 09:00 часот до отсранување на истиот ќе останат корисниците од следните улици „9-ти Мај“, дел од улиците „Петар Поп Арсов“, „Роза Луксембург“, „Диме Аницин“, „Борка Талевски“ и „Христо Смирненски“, сите во скопската општина Центар.