Весели: Граѓаните го кажаа своето, заминуваме во опозиција

0
188

Лидерот на ПДК, Кадри Весели, призна дека неговата партија претрпе пораз на изборите и оти заминуваат во опозиција.

„Заедно со ПДК работевме напорно за да победиме на овие избори, но граѓаните ја дадоа својата пресуда и ние се согласуваме. ПДК ќе премине во опозиција, но ние ќе продолжиме да им служиме на нацијата и на државата“, изјави Весели