Гостин во скопски хотел физички го нападнал персоналот оти не бил задоволен од услугата

0
96

Гостин  во скопски хотел физички нападнал вработен во угостителскиот објект бидејќи не бил задоволен од услугата.

Како што јави МВР, настанот вчера го пријавил нападнатиот скопјанец.