Две лица каснати од кучиња скитници

На 10.10.2019 во 15,30 часот во СВР Тетово, Н.Д.(27) од Тетово пријавил дека на ул.,,ЈНА’’ во Тетово бил каснат од куче скитник во пределот на десната нога.

На 10.10.2019 во 17,00 часот во Полициската станица Карпош К.Д.(43) од Скопје, пријавил дека на улицата “Франц Прешерн“, бил каснат од куче скитник во пределот на левата нога.