Димковски: Земјоделците изманипулирани од ВМРО-ДПМНЕ

0
73

Земјоделските протести се политички организирани, поголемиот дел од барањата на земјоделците кои излегоа на протест веќе се реализирани истакна денеска министерот за земјоделство Трајан Димковски.  Тој додаде и дека нема потреба од давање на рокови за решавање на проблемите во земјоделието непотребен, затоа што според него , министерството за земјоделие е во постојана комуникација со земјоделците