Дино Мерлин ја посети скопската Зоолошка

0
125

Денеска, познатиот босански пејач Дино Мерлин беше во посета на Зоолошка градина Скопје и се дружеше со посетителите, а секако најмногу време помина со најмалите обожаватели.
Ви благодариме за убаво поминатиот ден, чест ни беше да имаме ваков прекрасен гостин, напишаа од Зоолошка градина за посетата на пејачот.