Запленети три тони кокаин во Тихиот Океан

0
75

Американската крајбрежна стража заплени 3,08 тони кокаин во водите на Тихиот Океан. Дрогата, која е запленета во бородови, е вредна 92 милиони долари и е пренесена во Сан Диего.