Зеколи: Колку ќе им треба да прогласат украдени избори за фер и демократски?

0
146

Место да цупка у место и чека спac од такви како Веруш, опозицијата и јавноста би требало да се запраша: ако на Заев, Али, САД и ЕУ им беше така лесно да прогласат пропаднат Рeферeндум за успешен, колку ќе им треба да украдени избори прогласат за фeр и дeмократски? – пишува политичкиот аналитичар Арсим Зеколи на Твитер.