Набргу, доизградба на улицата

0
131

После долги години нерешен проблем, заради брзоплетост во изградбата, конечно е урната пералната на улицата „Трета македонска бригада“, кон Лисиче, информираат од Град Скопје.

Од таму додаваат дека набргу започнуваат со доизградба на улицата.