Наставник нападнал ученик во училиште

Скопјанец на возраст од 40 години, на 10. октомври во полиција пријавил дека неговиот малолетен син бил физички нападнат од наставник.

Според пријавата, нападот се случил додека 14-годишното момче било на училиште.

Полицијата презема мреки за расчистување на случајот.