Наташа Беквалац без градник на настап во Штип! Машката публика во први редови (ФОТО)

Синоќа во една позната штипска дискотека настапуваше српската ѕвезда или како што медиумите ја нарекуваат – новосадската барбика, Наташа Беквалац.

Забавата која ја направила Беквалац штипјани ќе ја паметат уште многу долго, особено машката публика која била најмногубројна во првите редови.

Се прашувате зошто? Погледнете го само стајлингот на познатата пејачка и се ќе ви стане јасно.