ПЕНДАРОВСКИ – ВИЕНА ЗА НАС НА БАЛКАНОТ Е ПОРТА КОН ЕВРОПА

0
86

Виена за нас на Балканот, традиционално претставува порта кон Европа. Австирскиот претседател ме увери дека ја поддржува нашата евроинтеграцијата, вели претседателот на републиката Стево Пендаровски, кој денеска е во официјална посета на Австрија.